/db Tulosta sivu - MERIKIIDON vanhaa kuvaa

Muut merkit => Veteraanikuorma-autot yleensä => Aiheen aloitti: T.S. - 18.06.14 - klo:13:07

Otsikko: MERIKIIDON vanhaa kuvaa
Kirjoitti: T.S. - 18.06.14 - klo:13:07
Merkiidon etinen työntekijä oli tuonyt kirpputorile vanhaatavaraa mm tämän kuva sota-aikaisiata autoistaa.Onko takana oleva rakennus Stadista Hämeentien OTK rakennus?.En tunne yhtään auto kun on puukaasulaitteet nokassa.En saatiedostoo niin pieneksi että tulis tänne-
Otsikko: Vs: MERIKIIDON vanhaa kuvaa
Kirjoitti: vehicle - 23.06.14 - klo:16:16
Digikameran asetuksista vaan kuvakoko pienemmäksi ja sitten kuvasta-kuva, niin eikös se sillä tule? Olisi mielenkiintoinen nähdä, eipä noita Merikiidon kuvia muutenkaan missään liiku. "Tsadin" OTK:n rakennuksista en osaa sanoa, mutta autoa voin koittaa tunnistella.
Otsikko: Vs: MERIKIIDON vanhaa kuvaa
Kirjoitti: T.S. - 24.06.14 - klo:14:51
Tässä on nyt kuvaa koitetaan parantaa myöhemmin.Alkuperäinen on huono tää retusoitu ja suurennettu patrempi mutta iso,muistelisin että olis ollut joskus bremerin lehdessä kuvat ,uudemmassa on 1980-L mersuja.Kännykkäkameralla tois tulla parempi kuva mutta sitä en saa tänne ja sähköpostini ei nyt käytössä
Otsikko: Vs: MERIKIIDON vanhaa kuvaa
Kirjoitti: vehicle - 24.06.14 - klo:19:23
Etummainen auto vaikuttaa vähän järeämmältä, olisikohan Federal tai Studebaker? Toinen voisi olla Chevrolet '37? Kolmas ja neljäs menee niinikään kaiketi Letukka ja Hoppa -osastolle. Hyteistä on sen verran pääteltävissä, että kolmessa ensimmäisessä on ilmeisesti kotimainen ohjaamo, neljännessä amerikkalainen peltihytti. Jos neljäs on Ford, niin vm. hyvin todennäköisesti '37, tai '40. Veikkaan ensimmäistä.
Autoissa on ilmeisesti ajovalojen edessä pimennyshuput, joka vaikeuttaa tunnistusta puukaasun lisäksi.
Kuvausajankohdasta sen verran, että ajovalojen pimennyksestä pääteltynä kyseessä voisi olla kevät '44, Helsingin pommitusten opetuksia siis. Puukaasulla ajelu taas tunnetusti loppui vv. 1946-47, joten se on takaraja.
Jos saat kuvan tarkempana esille, niin katsotaan uusin silmin  ;)
Otsikko: Vs: MERIKIIDON vanhaa kuvaa
Kirjoitti: T.S. - 24.06.14 - klo:22:45
toinen yritys